Detalj av konst i tovad ull.

Välkommen till Rödhakens konst och kreativa kurser

Välkommen till Rödhaken. Jag erbjuder kreativa kurser och workshops i tovning, fritt broderi och ”skapa-loss” med färg och form. Man behöver inga förkunskaper till mina kurser och man behöver inte vara konstnärlig eller ”duktig”. Jag arbetar med opretentiösa metoder och tycker att det viktigaste är lust och glädje i skapandet.

Jag erbjuder också bildterapi som gruppverksamhet eller som enskild terapi. De senaste tjugo åren har jag medverkat i flera konstutställningar varje år, både som enskild konstnär och i samlingsutställningar. Hittills har jag också varit en av många utställare i Tierps kommuns Konst-På-Väg, en jurybedömd utställning som äger rum varje påsk.

Man kan besöka min ateljé för att se mina konstverk. Där säljer jag också konsthantverk som jag gör i mån av tid.

Välkommen att dela skaparglädje!