Exempel på fritt broderi.

Fritt broderi och applikation

Broderi är att fylla ett stycke tyg med färg och form. Jag blandar olika sorters textila material och trådar och broderar gärna med egna stygn. Jag lär ut frihet på mina kurser, försöker inspirera till att använda fantasin och har tips på hur man kan göra för att och komma igång, när man tror att man inte kan. Inga förkunskaper behövs. Material finns i ateljén och det är roligt att brodera tillsammans.

Om ni redan är en grupp kan jag ta med material och komma till er. Ni ordnar lokal och ev förtäring.
Pris/grupp (max 8 pers): Halvdag: 3 500 kronor inkl moms. Heldag: 6 000 kronor inkl moms.

Jag samarbetar gärna kring ev tema eller inriktning på dagen.

Fantasibroderi
Jag visar på olika sätt att komma igång och ger handledning i att utveckla din personliga broderistil. Du får lära dig grundläggande stygn och inspireras sedan till att använda dessa som hjälp att brodera fritt efter egen fantasi. Vill du, så ger jag förslag på hur du kan göra eget mönster. Broderiträffarna brukar bli meditativa stunder eftersom broderi ger lugn.

Plats: ateljén på Tegelsmoravägen 9, Örbyhus

Frågor och anmälan tel nr: 0730 933 878 eller e-post: eva@rodhaken.se

Tovning »

Bild »